maandag 6 april 2009

Direct snel geld lenen zonder bkr codering

Eenvoudige manieren om te lenen voor als je nu direct geld nodig hebt.

Met het afsluiten van een lening ga je meestal een grote verplichting aan. Leningen lopen over het algemeen over langere termijn. Daarom is het verstandig om de beslissing goed te overwegen. Er kan heel wat geld bespaard worden als je de moeite neemt om je lening goed te plannen. Behalve als direct geld wilt lenen. Dan neemt men toch snel een impulsieve beslissing.

Het eerste dat je eigenlijk moet doen is je financiƫle situatie in kaart brengen. Weet je bijvoorbeeld hoe jouw BKR rapport eruitziet? Heb je al eens problemen gehad met te betalen rekeningen of heb je nu nog openstaande schulden? Een lening krijgen wordt er namelijk bepaald niet makkelijker op als je een BKR notering open hebt staan. Vanzelfsprekend kun je wel lenen met een BKR registratie. De minilening kan als voorbeeld genoemd worden van een lening zonder BKR codering.

Al je financiƫle stukken moeten ook bij elkaar liggen. Elke geldverstrekker zal minimaal een exemplaar van je jaaropgaaf en twee loonstrookjes moeten hebben. Hoe meer gegevens jij klaar hebt liggen, hoe beter en sneller de aanvraag voor een nieuwe lening. Natuurlijk scheelt het ook in de snelheid van toekenning van je snelle lening als je alle stukken keurig op orde hebt.